Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗанимљивостиМоја Црвена звездаНајновијеОбавештења

„Моја Црвена звезда“ изабрана за најбољу звездашку страницу на „Инстаграму“

Данашњи живот у потпуности је незамислив без присуства друштвених мрежа. Дошло се чак до тога да се сматра да уколико се нешто и догодило, а није приказано на друштвеним мрежама, као да није ни учињено. Сходно томе и спорт и спортски портали у највећој мери своје пратиоце путем друштвених мрежа информишу о својим активностима.

У ово време када су услед добро познатих разлога спортске активности у потпуности заустављене, сви ми који се бавимо информисањем спортске јавности, као један од најважнијих задатака имамо да нашим пратиоцима олакшамо време проведено у кућама и да им барем за тренутак мисли скренемо са тешких дневних тема. На једној од најпопуларнијих друштвених мрежа „Инстраграму“ претходних дана организовано је такмичење свих релевантних звездашких страница у којој су пратиоци бирали најбољу, најпопуларнију, или страницу којој највише верују, свако у свом сегменту интересовања. Након вишедневних „борби“ претходног викенда у финалу су се наше странице „Моја Црвена звезда“ и „Наша ЦЗВ“. На крају пратиоци су одлучили и са 60% добијених гласова за најбољу Звездашку страницу на друштвеној мрежи „Инстаграм“ изабрана је страница портала „Моја Црвена звезда“.

Уредништво портала „Моја Црвена звезда“ захваљује свим пратиоцима који су баш нама указали поверење и обављено гласање ћемо схватити само као подстицај да у наредном периоду радимо још више и још боље у циљу информисања Звездашке јавности, јер наша парола је јасна…

… сви за Звезду и све за Звезду.

Повезане вести

Leave a Comment