Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Омладинци поштују карантин

Дечаци који су у сезони, која је изненада прекинута због пандемије корона вируса, показали да представљају велику будућност Црвене звезде јер су у домаћим, али и међународним оквирима демонстрирали раскошан таленат, сада максимално поштују карантин и тренирају у четири зида. Петар Пиплица и Илија Бабић, фудбалери рођени 2002. године открили су нам како изгледају њихови дани за време ове непредвиђене паузе.

Жао ми је што је на овај начин прекинута сезона и што се читав свет сусреће са проблемом као што је смртоносни вирус. Најбитније је да останемо прибрани и да испоштујемо све прописе како би сачували своје здравље што је најважнија ствар у овом тренутку. Сигуран сам да заједно можемо да победимо “невидљивог” противника – започео је разговор Пиплица.

Сагласан је и Бабић који истиче да је екипа таман ушла у такмичарски ритам и да их је пауза непријатно изненадила.

Таман смо започели пролећни део сезоне, ухватили добар ритам и ово нас је заиста пресекло. Не прија ова пауза, али здравље људи је увек на првом месту – тврди Бабић.

Наши омладинци су добили важне савете од њиховог тренера Славољуба Ђорђевића како би се што спремнији вратили на терен кад корона вирус буде прошлост.

Нисмо стали са тренинзима ни за време паузе. Разговарамо свакодневно са свима из стручног штаба, а добили смо и план од кондиционог тренера Игора Делибашића који максимално поштујемо – уверава Пиплица који дане проводи у родној Бешки са породицом.

Талентовани Бабић дане паузе проводи са најмилијима.

У Шајкашу сам. Дан ми углавном почне тако што истренирам чим се пробудим, а онда имам слободно поподне које проводим са породицом, а највише волим да се играм са мојим синовцем – истиче Бабић.

Као сваки одговоран младић, тако је и Бабић увек на располагању старијима којима је у овој ситуацији помоћ неопходна.

Помажем баки и деки. Идем у продавницу кад ми затраже, доносим им намирнице, а на располагању сам и свима у комшилуку који имају више од 65 година и којима је неопходна било каква помоћ. Мислим да то сви млади људи треба да чине – закључује талентовани нападач.

Пиплица препоручује серију „Шутер“, док су Бабићеви фаворити серија „Викинзи“, као и филм „Ја сам легенда“ који је на њега оставио снажан утисак.

The post Омладинци поштују карантин appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment