Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Томане говорио за португалске медије о стању у Србији

Нападач Црвене звезде Антонио Мендеш Томане говорио је за португалску „Ренесансу“ о актуелном стању у Србији, али и свету због вируса корона.

Португалац је за медије из домовине истакао да је покушао да се врати у земљу, али да није успео, те да чека одлуку клуба који ће спрам дешавања саопштити странцима шта ће се догађати у будуће.

Даљина од породице и страх за њих су нормална појава, што потврђује и сам Томане.

– „Страх није велики код мене и моје девојке, која је овде са мном, више због породице у Португалији. Ја сам у другој земљи, није исти језик, не знамо шта се дешава, да тако кажемо. Бојим се да ће се стање погоршати, због своје породице. Ми предузимамо све мере, не бојим се, добро смо заштићени и надам се да ће то проћи што пре“ – истакао је Томане.

Он истиче да прати инструкције стручног штаба црвено-белих, али и српске власти поводом вандредног стања.

– „Овде у Србији је проглашено ванредно стање, војска и полиција су на улицама. Људи могу ићи само у супермакете и апотеке, у хитним случајевима, остало је забрањено. Не знам да ли ће се лига наставити, или ће бити отказана. Имамо још четири меча до плеј-офа. Можда ће бити завршено убрзо након те четири утакмице, а и ако не буде тако, ми смо већ практично прваци јер имамо 11 бодова више. Играли смо последњу утакмицу иза затворених врата, а онда је првенство суспендовано. Код куће смо, тренирамо по плану који нам се свакодневно шаље“ – открио је Томане.

Повезане вести

Leave a Comment