Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Јелић: „Дечаци знају своје обавезе“

Због пандемије корона вируса и уредбе Владе Републике Србије о ванредном стању, наша Омладинска школа је стала са свим активностима, али су бисери који стасавају на теренима иза југа Маракане, како истиче главни тренер Никола Јелић, добили план и програм ког требају да се придржавају за време непланиране паузе, како би се што спремнији вратили такмичарским обавезама.

Кад се све ово десило, сели смо са тренерима и направили план рада који је подељен играчима и који је прилагођен по страносним узрастима генерација. Упознати су до најситнијих детаља шта треба да раде. У сталном смо контакту са свим тренерима, а деца су упозната с тим да ће имати тестирања чим то прилике буду дозвољавале како бисмо видели на ком су нивоу после паузе. Осим тих инструкција, скренули смо им пажњу да морају да испуњавају све одредбе у смислу тога да поштују изолацију, да се не крећу у групама и да чувају здравље. Јер, управо је здравље свих нас у овом тренутку најважније – рекао је Јелић.

Главни тренер наше Омладинске школе дубоко верује да ће се наши бисери придржавати свих договора.

– Не сумњам у то ни најмање. Све су то добра деца која воле фудбал и коју од најмањих узраста учимо да морају да буду велики професионалци. Имамо разумевања да раде у ванредним околностима, да тешко могу да раде са лоптом и да су ограничени на четири зида, али поставили смо неке критеријуме испод којих не смемо да идемо.

Јелић истиче да је у сталном контакту са свим тренерима, као и да ће Омладинска школа паузу искористити за развијање одређених технолошким додатака које доприносе квалитету рада наше фабрике талената.

Свакодневно комуницирам са свим тренерима. Следеће недеље ћемо имати видео конференцију где ћемо се бавити разним ствари и читавом ситуацијом која је пред нама. Паузу ћемо да искористимо како би се посветили развијању одређених софтвера који нам помажу при раду, тако да за нас нема одмора – подвлачи Јелић.

The post Јелић: Дечаци знају своје обавезе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment