Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Николић: „Здравље на првом месту“

Због пандемије корона вируса, све спортске активности су заустављене у Србији, што значи и да фудбалери Црвене звезде, који су на феноменалан начин ушли у пролећни део сезоне, морају да проналазе алтернативне начине за тренирање, али и да поштују карантин. Неко ко се током другог дела сезоне профилисао у једног од најважнијих фудбалера нашег тима је Вељко Николић, који нам је открио како одржава форму без утакмица, како тренира и шта ради у слободно време док траје пауза.

Тешко је без тренинга са екипом и утакмица, али здравље је на првом месту. Кад све ово прође, биће нових изазова, наставићемо тамо где смо стали и сигуран сам да нас ово неће пореметити – рекао је Николић.

Изабраници Дејана Станковића су сјајно ушли у пролећни део такмичења, а Николић истиче жал због тога што је сезона прекинута у марту.

Добро смо играли, ухватили смо залет, али нажалост смо морали да прекинемо због борбе са “невидљивим” противником. Задовљан сам својим играма, драго ми је што тренер Дејан Станковић и читав стручни штаб толико верују у мене. Надам се да сам им се одужио партијама на терену. Понављам, битно је да сви останемо живи и здрави, а фудбал нам нигде неће побећи.

Наши фудбалери су добили план по ком је неопходно да раде док траје пауза, а везиста рођен 1999. године истиче да тренира у кућној варијанти.

– У стану сам од собе направио мини-теретану како бих испуњавао све обавезе током паузе и одржавао кондицију. Помоћни тренери из клуба који су задужени за физичку припрему су нам свима поделили програме које строго поштујемо јер смо професионалци.

Као сваки одговорни грађанин наше земље и Вељко Николић се придржава свих прописа и поштује карантин.

Заиста се придржавам свега. У слободно време углавном играм друштвене игре, читам књиге и покушавам да се додатно усавршим у кулинарским способностима. Ставио сам се на располагање и комшијама, посебно оним старијима да им нешто купим и донесем ако им буде било потребно – подвлачи Николић.

The post Николић: Здравље на првом месту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment