Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Наставља се продаја улазница у хуманитарне сврхе

Црвена звезда наставља са хуманитарном акцијом, без обзира на актуелну комплексну ситуацију у земљи. Улазнице које су купљене за дуел са Напретком, али и оне које ће се од понедељка (12 часова) продавати за меч са Радником, планиран према распореду за 21. март на стадиону „Рајко Митић“ важиће за прву наредну утакмицу која ће бити одиграна уз присуство публике. Цео приход је намењен Универзитетској дечјој клиници у Тиршовој и манастру Церенска река на Косову и Метохији.

Хуманитарни аспект планиране прославе 75. рођендана клуба се наставља. За меч са Напретком било је продато 2.020 улазница, а већ од понедељка у 12 сати почеће интернет продаја карата за дуел са Радником која је према још увек актуелном распореду планиран за 21. март на стадиону „Рајко Митић“. Очекујемо да ће наши навијачи наставити са куповином карата јер ће оне без обзира за који су меч купљене моћи да се користе на првој наредној утакмици која буде могла да се одигра на нашем стадиону уз присуство гледалаца. Сав приход од карата по цени од 75 динара ће ићи у хуманитарне сврхе одељењу за нефрологију Универзитетске дечје клинике у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији. Сви навијачи који

Улазнице могу да се купе преко сајта iticket.rs и надамо се да ће на првој утакмици кад се буду стекли услови да се она одигра пред гледаоцима Маракана бити испуњена а хуманитарна акција бити што успешнија.

Пунимо Маракану, помажемо Тиршовој!.

The post Наставља се продаја улазница у хуманитарне сврхе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment