Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Распоред утакмица и преноса млађих селекција

Црвено-беле бисере током викенда очекује осам такмичарских утакмица, а преноси Звездиних омладинаца и кадета, као и сениорског тима наше филијале Графичар ћете моћи да погледате на каналу Звезда Кидс.

Омладинци Црвене звезде су силовито ушли у пролећни део сезоне и савладали ТСЦ резултатом 6:0. Настојаће изабраници Славољуба Ђорђевића да и у суботу од 11 часова савладају дванаестопласирану Војводину на врло неугодном гостовању у Новом Саду и тиме још једном потврде да су са разлогом лидер на табели, а пренос тог меча ћете бити у прилици да погледате на каналу Звезда Кидс. Омладинци Графичара су ремизирали против Рада у претходном колу (1:1), а „поправни“ ће имати против Вождовца  у недељу од 16 часова, када ће изабраници Дејана Симића предвођени Милетићем, Ђуричковићем, Елевеном и другим црвено-белим бисерима покушати да тријумфују против „Змајева“.

И кадети црвено-белих ће у суботу од 13 часова имати изазовно гостовање у Новом Саду. У претходном колу су постигли седам голова против Телеоптика, а да ли ће нешто слично бити у стању да понове и против Војводине која се налази на седмој позицији у Кадетској лиги Србије, видећете уживо на Звезда Кидс каналу. Кадети Графичара су свој меч одиграли већ у четвртак и тријумфовали 4:0 против Земуна, а поготке за тим Николе Ђуровића су постигли Живан Рамовић, Богдан Петровић, Павле Попесковић и Давор Ракић.

Сениори Графичара ће гостовати Динаму у Врању у недељу од 15 часова. Имаће изабраници Милије Жижића озбиљан изазов пред собом јер ће као лидери на табели гостовати Динаму из Врања, а Крстовић, Пантовић и Цветковић ће покушати да савладају екипу која је у прошлој сезони била учесник Супер лиге. О томе да ли ће им то поћи за руком, видећете уживо на Звезда Кидс каналу.

Млађи омладинци Графичара ће у понедељак од 13 часова дочекати Интернационал, када ће фудбалери који нису носили дрес наше филијале у омладинској и кадетској конкуренцији током викенда, покушати да започну пролећни део сезоне на најбољи могући начин у дуелу против Интернационала.

Млађи кадети Графичара ће у недељу од 10 часова гостовати Синђелићу, а Бубањ, Ђурић, Николашевић и други пулени Владе Вучића ће покушати да тријумфују против неугодног ривала.

За викенд крећу и млађи пионири, тако да ће бисери које тренира Милорад Вилотић гостовати ФК Оле у суботу од 15 часова и 30 минута у оквиру фудбалског центра ФСБ на Ади Циганлији.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 11 часова, омладинци – Војводина – Црвена звезда (Пренос на Звезда Кидс каналу);

Субота, 13 часова, кадети – Војводина – Црвена звезда (Пренос на Звезда Кидс каналу);

Субота, 15 часова и 30 минута, млађи пионири – ФК Оле – Црвена звезда;

Недеља, 10 часова, млађи кадети – Синђелић – Црвена звезда;

Недеља, 15 часова, ПЛС – Динамо В. – Графичар;

Недеља, 14 часова, млађи пионири – Црвена звезда Б – ОФК Београд;

Недеља, 16 часова, омладинци – Графичар – Вождовац;

Понедељак, 13 часова, млађи омладинци – Графичар – Интернационал.

 

Извор – сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment