Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Рођенданско славље само пролонгирано

Фудбалски клуб Црвена звезда спроводи све одлуке Владе Србије у складу са превецијама у сузбијању вируса ковид 19. па ће сутрашња утакмица против Напретка из Крушевца (18:00) на стадиону „Рајко Митић“ бити одиграна без присуства публике.

Ипак, планирана прослава 75. рођендана клуба на сутрашњној утакмици биће само пролонгирана за први наредни меч на стадиону „Рајко Митић“ који ће бити одигран уз присуство публике. Већ купљене улазнице важиће за тај меч.

Такође, продаја улазница неће стати. Клуб апелује на навијаче да и даље наставе са куповином улазница по већ одређеној цени од 75 динара како преко интернета, тако и на благајнама стадиона јер целокупан приход иде у хуманитарне сврхе за одељењу за нефрологију Универзитетске дечје клинике у Тиршовој и манастиру Церенска река на Косову и Метохији. Продаја улазница ће бити настављена и после меча са Напретком како би се што више средстава прикупило и како би наш стадион био што пунији када буде могло да се игра са публиком.

До данас је продато 1.374 карте, а клуб ће сваког дана на вебсајту и апликацији за мобилне телефоне обавештавати навијаче како иде продаја улазница.

Фудбалски клуб Црвена звезда као друштвено одговорна организација већ је предузела све потребне мере које је препоручила Влада Србије у борби против спречавања ширења вируса јер је здравље људи најважније. Сутрашња утакмица биће организована према свим упутствима и препорукама Владе Србије и Заједнице Суперлиге Србије како се не би угрозило здравље актера и службених лица.

Извор – сајт ФК Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment