Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Вулић: „Очекујем спектакл против Напретка“

Првотимац Црвене звезде, Милош Вулић, вратио се у пун тренажни процес после кратког периода опоравка од повреде скочног зглоба задобијеног на мечу у Инђији. Звездин везиста једва чека повратак на терен и очекује узбудљив дуел и победу у утакмици против његовог некадашњег клуба, Напретка из Крушевца, која се у суботу игра на стадиону „Рајко Митић“ од 18 часова.

Утакмице после дербија су јако захтевне, а ми смо победили и то на јако тешком гостовању Мачви у Шапцу. Онако као што смо и прижељкивали, доминирали смо од првог минута, контролисали игру, убедљиво победили. Уписали смо нова три бода и сада се максимално спремамо за екипу Напретка. Они су добра екипа, која је током недеље променила тренера. Лично га познајем, амбициозан је човек и даће све од себе да направи добар резултат. Међутим, ми смо Црвена звезда и то нећемо допустити, од првог минута ћемо ући агресивно у утакмицу, јер је то наш стил и сигуран сам да ћемо обрадовати навијаче – нагласио је Вулић.

Навијачи се спремају да на спектакуларан начин прославе 75. рођендан.

– Очекујемо сви прави спектакл на прослави Звездиног 75. рођендан, јер су наши навијачи небројено пута показали да су нам 12. играч који нас носи до успеха. Верујем да ће навијачи испунити трибине против Напретка и да ће бити наш покретач као што су увек и били, а ми ћемо им се одужити добром игром и надам се новом „тројком“.

Звездиина „седмица“ је пре доласка на Маракану део играчке каријере провео у екипи из Крушевца.

Увек када играм против Напретка, а играо сам неколико пута до сада, су помешана осећања. Пробуде се неке емоције и сећања на тај леп период у мојој каријери, где сам се добрих играма и препоручио Црвеној звезди. Међутим, прави сам професионалац, што се тиче утакмице, на терену се све то оставља по страни, а када се меч заврши увек се испричамо са противничким фудбалерима, поделимо утиске. Већину бивших саиграча из Напретка одлично познајем и само на овој утакмици им нећу пожелети срећу – кроз осмех је прокоментарисао Вулић.

The post Вулић: Очекујем спектакл против Напретка appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment