Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Звезда у Мадриду пред празним трибинама

Утакмица између Реала и Црвене звезде у оквиру 29. кола Евролиге биће одиграна у празној дворани у Мадриду из предострожности због епидемије коронавируса, објавила је Евролига. Сусрет је на програму у четвртак 12. марта са почетком од 21 час уз директан пренос на ТВ Нова Спорт.

Поред тога, елитно клупско такмичење је објавило да новинарима неће бити дозвољен приступ, са изузетком особља које реализују пренос.

Исти случај што се тиче новинара биће и за дуел између Арманија и Олимпијакоса, за који се још раније знало да ће бити игран пред празним трибинама, због тренутне ситуације у Милану.

За разлику од та два меча, приступ навијачима биће дозвољен на утакмици између Макабија и Басконија, али ће њихов број бити ограничен на 5.000. На том мечу ће новинари, за разлику од дуела у Мадриду и Милану, моћи неометано да раде свој посао.

Евролига је објавила и да ће две утакмице које су на програму у петак бити затворене за гледаоце, а то су дуел Асвела и Зенита, као и сусрет Барселоне и Жалгириса. У Лиону ће новинари моћи да присуствују утакмици, док ће им у “Блаугарну” бити забрањен улаз, уз изузетак продукцијског тима који ради пренос меча.

Повезане вести

Leave a Comment