Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбалФутсал

Црвено-бели гостују ФОН-у у четвртфиналу Купа Србије

Данас је у просторијама ФС Србије обаљен жреб четвртфинала Купа Србије у футсалу. У бубњу су се нашли победници прве рунде такмичења београдски клубови Црвена звезда и ФОН, нишке екипе Винтерспорт и Калча, крагујевачки Економац, Нови Пазар, Јастребац из Блаца и трећелигаш из Власотинца екипа Росуље.

Футсалери Црвене звезде који су у претходној рунди након извођења пенала елиминисали лидера Друге лиге Србије екипу КМФ Ивањица (4:4-2:1), за противника у четвртфиналу добили су градског ривала екипу ФОН-а. Београдски ФОН тренутно у оквиру елитног српског футсал такмичења заузима четврту позицију са 28 освојених бодова уз скор од девет победа, једног ремија и три пораза. Будући противник наше екипе у борби за пласман у завршницу куп такмичења у претходној рунди савладао је у Зрењанину екипу САС-а резултатом 5:4.

У актуелној сезони Црвена звезда и ФОН састали су се 2. новембра претходне године у оквиру 6. кола Прве футсал лиге Србије, а црвено-бели су као гости славили резултатом 3:2. Интересантно је напоменути да ће ове две екипе у само пет дана одиграти два међусобна сусрета. Прво ће се састати 20. марта у оквиру 15. првенственог кола, а пет дана касније следи и куп дуел.

– Парови четвртфинала Купа Србије:
КМФ Росуља (Власотинце) – КМФ Економац (Крагујевац)
КМФ ФОН (Београд) – КМФ Црвена звезда (Београд)
КМФ Винтерспорт (Ниш) – КМФ Нови Пазар (Нови Пазар)
КМФ Јастребац (Блаце) – КМФ Калча (Ниш)

Повезане вести

Leave a Comment