Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Историја коју памтимо и стварамо (ВИДЕО)

У петак, 6. марта исписане су нове странице историје КК Црвена звезда. Црвено-бела породица окупила се у част јубиларног 75. рођендана највећег Спортског друштва на овим просторима. Велики број легенди који су у годинама за нама поносно носили црвено-бели дрес дошли су да бодре њихове наследнике који су пред собом имали великана Макаби. Мотивације није мањкало и све је слутило на још једно незаборавно вече.

Фаворизовани Макаби који игра изврсно ове сезоне потпуно се изгубио у емоцијама које су поплавиле ‘’Штарк арену’’. Менаџмент КК Црвена звезда уз велику подршку Звездаша, клупских легенди, али и оних који су креирали модерну историју Клуба са Малог Калемегдана, организовао је вече за памћење.

Претходних дана могли сте да прочитате и погледате како је изгледало право црвено-беле вече, а сада вам доносимо веома интересантан видео запис који на најбољи могући начин преноси феноменалну евролигашку ноћ . Подсетите се како је све изгледало, погледајте најзанимљивије детаље са утакмице и послушајте легенде Црвене звезде. А да ужитак буде потпун видео прате тактови нове песме ‘’Играј Звездо’’ чије је извођење талентоване Ние Демоње одушевило целу ‘’Штарк арену’. Звездаши, уживајте!

The post Историја коју памтимо и стварамо (ВИДЕО) appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment