Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКошаркаМоја Црвена звездаНајновијеОбавештења

21.коло АБА ј.т.д. лиге: Звезда рутински савладала ФМП

ФМП – Црвена звезда 79:87 (16:26, 19:30, 19:21, 25:10)

У 21. колу АБА ј.т.д лиге, кошаркаши Црвене Звезде савладали су неугодну екипу ФМП-а без већих потешкоћа и тако наставили са добрим резултатима и добрим издањима која могу радовати навијаче.

У утакмици лишеној већег притиска наши кошаркаши су од самог почетка утакмице наметнули свој ритам који су диктирали од првог до последњег минута. Звезду је и на овом сусрету шут за три поена служио изузетно добро а вероватно преломни тренутак меча десио се, у првом полувремену, када је Симанић за непун минут везао три тројке да би се са још две надовезао и искусни Стратос Перпероглу.

У наставку меча, ФМП је нешто агресивније отворио трећу четвртину, те је тројкама пре свега Ђоковића (3) покушао да уведе утакмицу у егал али је напад домаћих одбијен захваљујући доброј роли Штимца у тим тренуцима.

Наши кошаркаши су овом победом и дефинитивно обезбедили учешће у плеј-офу,а недоумице око противника биће решене у преосталим утакмицама данашњег програма, те у последњем колу када у дворани „Александар Николић“ гостује прежаљени Задар.

ФМП: Рит 13, Лазаревић 4, Ускоковић 8, Пецарски 7, Пот 5, Ђоковић 14, Раданов 5, Радовановић 8, Тејић, Шешлија 2, Улубај 7, Ђорђевић 6.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Пантер 6, Браун 4, Перпероглу 13, Давидовац, Лазић 5, Гист 11, Лукас 2, Џенкинс 6, Симанић 13, Јовановић, Оџо 10, Штимац 17.

Повезане вести

1 comment

krvavi zvezdas-DE мар 9, 2020 at 21:33

ljudi moji da li je ovo vise normalno sa lorenzom..nezainteresovana bitanga i neznalica

Reply

Leave a Comment