Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Рођендански спектакл овековечен великом победом

За све којима је црвено-бела боја у срцу 4. март је посебан датум. Баш тог дана 1945. године је на небу засјала наша Црвена звезда! 75 година касније црвено-бели су у слављеничком амбијенту дочекали Макаби и уписали велику победу.

Кошаркаши Црвене звезде мтс забележили су 11. евролигашку победу у овој сезони. Феноменална партија црвено-белих против Макабија била је својеврсан поклон свим Звездашима, а да не остане само на изврсном издању изабраника Драгана Шакоте побринуо се менаџмент клуба.

 

View this post on Instagram

 

Pre početka utakmice 28. kola Evrolige na terenu smo prikazali kratku priču o 75 godina velike Crvene zvezde! Uživajte u neverovatnom audio-vizuelnom spektaklu kojim je cela Arena bila je impresionirana! ⚪💥🤩 For the 75th birthday we have prepared an incredible audio-visual performance. #GameON #WeAreTheTeam #kkcz

A post shared by KK Crvena zvezda mts (@crvenazvezdakk) on Mar 8, 2020 at 7:24am PDT

Наиме, уочи почетка меча одржан је спеткакл својествен само креативном тиму КК Црвена звезда мтс. Врхунски аудио-визуелни доживљај за све Звездаше био је овог пута у потпуности испраћен мотивима пребогате историје кошаркашке секције Црвене звезде. Било је премало времена да се прикаже све шта је обележило 75 трофејних и успешних година, али је и то био изазов да у тек нешто више од минута представимо Звездиној публици, али и читавој Европи оно што јесмо. А, ми смо Црвена звезда! Некада слика говори више од било којих речи, а нема сумње да је тако било у току овог јединственог спектакла.

Својеврсни шоу на полувремену био је резервисан за чланове ‘’Клуба 100’’, али и велики пројекат који је покренуо КК Црвена звезда мтс. Клуб је одлучио да у част свих нас који носимо црвено-беле боје у срцу представи нову песму под називом ‘’Играј Звездо’’.

Дуго планирани пројекат који је уз помоћ менаџмента клуба водио велики Звездаш Никола Демоња успешно је завршен. На тај начин цела црвено-бела породица добила је своју нову песму која ће одзвањати у хали, на стадиону и на свим осталим местима где спортисти Црвене звезде бију битке за вољени грб. На полувремену велике победе Црвене звезде против Макабија, публика је имала прилику да чује премијерно извођење ове нумере која је ауторско дело ‘’Николе Демоње и пријатеља’’. У извођењу нумере осведоченом Звездашу Демоњи помгла је његова наследница Ниа. Звездаштво се преноси са генерацију на генерацију, а Ниа је била храбра колико и првотимци Црвене звезде, савладала трему и побрала велики аплауз ‘’Штарк арене’’.

The post Рођендански спектакл овековечен великом победом appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment