Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Дејан Јовановић повереник за месец фебруар

Одлуком Фудбалског клуба Црвена звезда, за повереника месеца фебруара изабран је Дејан Јовановић из Крушевца, који је уз нас од самог оснивања чланства. Залагањем и бројним активностима допринео је популаризацији чланства, али и кроз хуманитарни рад помогао многима којима је помоћ била потребна.

Армија наших чланова која се изнова увећава, већ годинама уназад представља снагу и енергију клуба. Сваки од чланова додатни је мотив екипи да настави да ниже успехе и непрекидно унапређује свој рад.

Такав је и Дејан Јовановић из Крушевца. Познат јавности као велики хуманиста, током претходних година организовао је бројне хуманитарне акције за помоћ деци и на тај начин подстакао многе од нас да се укључимо и допринесемо колико смо у могућности.

Поред бројних концерата и трибина, учествовао је и у помоћи за обнављање локалног Фудбалског клуба Пепељевац у општини Крушевац, који је после дужег времена поново наставио са радом.

Водећи се изреком да је наше само оно што дамо и онолико колико помажемо другима, планира се и хуманитарно вече у сарадњи са крушевачком Епархијом, а у циљу помоћи црквама и манастирима СПЦ.

Овим путем желимо да се захвалимо нашем поверенику Дејану Јовановићу за успешну сарадњу и изузетан допринос.

Идемо заједно у нове победе!

The post Дејан Јовановић повереник за месец фебруар appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 10, 2020 at 10:45

Cestitam mu mojem imenjaku sto postao povjerenik Crvene Zvezde .Upravo Crvene Zvezde poruka za vas ne smijete niposto da prodate Bena vec dajte mu sve sto trazi samo da se produzi ugovor sa Crvenom Zvezdom Ben

Reply

Leave a Comment