Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Шакота и Давидовац пред Макаби

Нема паузе за кошаркаше Црвене звезде. Након дуела са Фенербахчеом следи ново евролигашко искушење пошто већ у петак у Београд стиже Макаби.

На клупи црвено-белих поново ће бити Драган Шакота, који је игру „поноса Израела“ упоредио са Ефесом.

– „Види се да је Макаби у добром тренутку, имају свој начин игре, изузетно су агресивни, играју тврдо слично Ефесу са пуно бекова који имају слободу у игри. Јасно је да је то екипа прављена за висок пласман и циљ им је Ф4. Биће то занимљив дуел, наша публика ће видети и једну будућу звезду сина нашег некадашњег играча Авдије. И ми имамо наше циљеве и адуте, и очекујем добру утакмицу у петак у Арени“, изјавио је Шакота.

Дејан Давидовац је нагласио да Макаби у Београд стиже са пуно самопоуздања.

– „Очекујемо још једну тешку утакмицу, и ко год да је противник, када је дупли програм, друга утакмица је врло специфична и посебно тешка. Макаби ове сезоне игра изванредно, имају 19 победа и показали су да имају одличан тим који играју добро и без Тарика Блека и Каспија. Играју брзо, са пуно скокова, постижу пуно поена из транзиције. У среду су победили екипу Ефеса и у Београд стижу са пуно самопоуздања. Неће нам бити лако, имамо и неколико играча који су повређени а значе пуно за нашу игру, али без обзира на све речено, желимо да одиграмо добру утакмицу и дођемо до победе“, рекао је Давидовац.

Повезане вести

1 comment

Darko мар 6, 2020 at 22:42

Pa, zavrsena utakmica, admine…pobedili smo!!!

Reply

Leave a Comment