Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Ђорђевић: „Поносан сам на моје играче“

Шеф стручног штаба Славољуб Ђорђевић пренео је утиске после пораза од Митјиланда (0:3) и елиминације из Омладинске Лиге шампиона. Такође, честитао је својим изабраницима на свему што су до сада урадили.

Веома ми је жао моје деце, али и навијача што смо завршили овај пут на овакав начин. Као једна од најмлађих екипа, уз то треба додати да сам са 14, 15 момака играо ово такмичење, направили су невероватно велики успех. Мислим да ће се најбоље видети колики је ово успех тек кад прође одређен период. Психолошки су ушли мало слабије у меч. Међутим треба да радимо још боље, да научимо нешто из овога. Не треба ову децу разапињати, верујем да Црвена звезда има велику перспективу у овим момцима и да треба обратити пажњу на њих – истакао је Ђорђевић.

Тренер наших омладинаца је ипак задовољан учињеним, као и да су га његови пулени учинили поносним.

Рекао сам и у најави утакмице, као и пред сваки меч у групи, да сам поносан на њих, без обзира шта урадили данас. Изгубили смо, али им се захваљујем на свему што су урадили на свим утакмицама до сада. Анализираћемо овај меч, деца су ушла мало лошије у утакмицу. Мислим да нам је ово најлошија утакмица ове сезоне, говорио сам да је ово најтежа утакмица за припрему јер је Мидтјиланд једна озбиљна екипа. Примили смо гол из индивидуале грешке, али Аца Лукић је дете које је дало гол Бајерну, Партизану, које у 365 дана има једну лошу утакмицу. То је све фудбал и то морамо прихватити и научити из овога. Криво ми је што смо завршили европски пут на овакав начин, уз феноменалну атмосферу, али понављам, треба честитати овој деци на свему – закључио је Славољуб Ђорђевић.

The post Ђорђевић: Поносан сам на моје играче appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment