Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Крај европског сна

Неколико хиљада навијача је дошло на стадион у Заплањској улици, како би подржао изабранике Славољуба Ђорђевића. Ипак, то није превише помогло дечацима у црвено-белом дресу, који су поклекли пред квалитетнијим противником.

Просто, од првог минута је било евидентно да су гости бољи и поред неоспорне борбености црвено-белих. Ипак, питање је да ли би Данци до краја првог полувремена стигли до предности и поред константне иницијативе, да их није частио 18-годишњи дефанзивац Звезде Александар Лукић.

Млади штопер је у 43. минуту неопрезно и непотребно уклизао у свом шеснаестерцу, па је судија Феруђија са пуним правом показао на белу тачку. Сигуран извођач најстроже казне је био Хауторп Мадсен и тако донео вођство Митјиланду.

У другом полувремену је Звезда кренула мало офанзивније, успела је да направи неколико полу-шанси, али ништа конкретно није урадила испред гола Данаца. Како је време одмицало, све је више места било за контранапад гостију, а један од њих је претворен у погодак у 66. минуту. Хансен је видео да је Лукић лоше постављен у задњој линији, послао му је лопту иза леђа, а Јенсен је све то лепо испратио и потом рутински савладао Катића за 2:0.

Звездини омладинци су после тога потпуно пали, а врло брзо је Катић поново вадио лопту из мреже. За гол Јенсена је ипак сам крив, пошто је везиста Мидтјиланда шутирао из “мртвог” угла, а голман Звезде је лоше био постављен и лопта му је прошла кроз ноге. Јенсен је после тога отрчао до “делија” и гестикулирао је да их не чује, за шта је добио жути картон.

Сам финиш меча је прошао у лаганом ритму, тако да ће Мидтјиланд у четвртфинале Лиге шампиона за омладинце. Тамо ће му бити ривал Ајакс, који је у осмини финала елиминисао Атлетико Мадрид са 1:0.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА – МИДТЈИЛАНД 0:3 (0:1)
Стрелци: Мадсен 43` (пен), Јенсен 66`, 74`
Стадион: ТЦ „Стадион“
Судија: Трастин Фаруђа Кан (Малта)
ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Катић, Митровић, Савић, Лукић, Благојевић, Матић, Новаковић (од 67. Милетић), Бабић, Пиплица (од 46. Њамцуловић), Радуловић (од 78. Бачанин), Бурмаз (од 84. Лазетић)
МИДТЈИЛАНД: Торсен, Андерсен, Нвадике, Анкер, Јенсен, Линд (од 77. Лунд), Мадсен, Мартис, Јенсен, Симсир, Хансен

(извор: maxbetsport.rs; фото: Старспорт)

Повезане вести

5 comments

kalio gulić мар 5, 2020 at 08:27

katastrofa koja je odraz ukupnog stanja u SD CZ,sli u Zvezdi se porazima redovno likuje,zato dotičemo dno skoro u svim sportovima!!!

Reply
Gogi мар 5, 2020 at 16:35

Ajde ne mraci bre,konstantno mracis ovde cuj doticemo dno skoro u svim sportovima pa fudbaleri su koliko znam prvi u domacem prvenstvu,futsaleri isto prvi,kosarkasi su u top 3 u ABA ligi,vaterpolisti drugi u nasoj ligi…Fudbalerke su u top 4 tima a dok im nisu oduzeti oni bodovi bile su druge na tabeli,kosarkasice su trenutno trece sa samo 2 boda zaostatka za prvim na tabeli,odbojkasice su u top 4 u ligi,vaterpolistkinje su prve…Od ostalih sportova hokejasi su pred plasmanom u polufinale Medjunarodne Lige i pred osvajanjem nove titule prvaka Srbije,Stonoteniseri prvi,dominiramo u zadnje vreme i u Atletici,Tenisu,Ragbiju 13 muskarci i Ragbiju 9 zene,Dzudou,Karateu,Automobilizmu,Macevanju,Kik Boksu…Jedino gde smo trenutno losi su odbojkasi i rukometasi tako da komentar ti je smesan…Svi bi mi voleli da smo prvi u svim sportovima i da osvojimo sve ali to je nemoguce,ali 25 seniorskih ekipnih trofeja prosle godine i jos nekoliko vicesampionskih zvanja za nase klubove,kao i nekoliko finala kupa i super kupa su odlican rezultat,kakvo crno dno kakvi bakraci ne mraci…

Reply
Gile Delija мар 4, 2020 at 19:55

Na žalost sa mladma, čast izuzecima rade propali fudbaleri. Pogledajte, nema pasa, nema ideje u napadu, dečaci su fizički inferiorni u odnosu na sve timove u Evropi.Kasnimo za svima 30 godina a setite se gde smo bili tada. I ako neko i odskoči Terza odmah na pijacu. Nemamo našu decu, stranci krš, teško ćemo u Evropski fudbal.

Reply
Црни Грга из Мокрога Луга мар 4, 2020 at 19:29

Ако су ови омладинци будућност Звезде, онда се Звезди црно пише.

Овај тим нема ни вође, а нити играча који знају да играју.

Примити три комада од просечних Данаца и то у Београду је права катастрофа.
Ова деца су високо летела, али су жестоко треснула од земљу.

Reply
kalio gulić мар 5, 2020 at 08:29

to je rezultat zastaralelog i prevaziđenog načina rada godinama.

Reply

Leave a Comment