Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Лукасов деби за заборав

Новопридошли Колин Лукас је требало Црвеној звезди да појача ротацију на бековским позицијама. Играч са завидним искустном у Евролиги, али и са излетима у НБА лиги је на папиру представљао озбиљно појачање. Ипак, реалност је, барем за сада, другачија.

Лукас је после 10 месеци заиграо професионалну кошарку, што је само по себи проблем, а већ је јасно да је пред њим дугачак пут повратка у праву форму. У Виторији је уписао прве минуте у црвено-белом дресу шампиона Србије, а после оног што је пружио у Виторији на мечу Евролиге вероватно неће моћи да буде задовољан.

Поред чињенице да је Звезда изгубила, Калин Лукас практично није имао никакав утицај на игру Звезде. За 16 минута на терену, имао је свега два поена. Упутио је пет шутева ка кошу, само једном је био прецизан. Имао је скок, три асистенције и две изгубљене лопте за укупан индекс корисности од минус један.

Овакве партије неће помоћи Звезди у кључним моментима ове сезоне који су пред вратима клуба са Малог Калемегдана!

(изор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

4 comments

Slobodan Petrovic феб 29, 2020 at 18:00

Totalni promašaj, loša selekcija igrača, daj boze da osvojimo Aba ligu?

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 29, 2020 at 16:18

ovaj aca lukas se bavio macevanjem pre dolaska kod nas..i lepo kaze covek da ne igra kosarku vec godinu dana ..ali to ne pali kod coravka..coravi kaze ma igraj i cuti,igraj mozda budes i najgori

Reply
dusan феб 29, 2020 at 04:47

pun pogodak. kao gist i derik braun

Reply
mmm феб 29, 2020 at 13:45

Sada sa vidi da ona grupa Zvezdinih „navijaca“ ili mrzitelja Filipa Covica su direktno ostetili nasu Zvezda.

Reply

Leave a Comment