Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВечити дербиДербиДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Дегенек, Родић и Павков за победу 3:1 у „вечитом дербију“

Занимљива фотографија се појавила на друштвеним мрежама. Један британски навијач, који је допутовао у Београд како би гледао 162. “вечити дерби”, ухватио је занимљив детаљ на стадиону “Рајко Митић”.

Британац Ден је у петак отишао у “Ред Стар кафе” на самом стадиону, а запало му је за око то што су Звездини радници припремали семафор за утакмицу која је на програму у недељу од 18 часова.

Он је ухватио тренутак када је на семафор исписан резултат 3:1, а чак су се на њему нашла и имена “стрелаца”. Тако су радници запослени на нашем највећем стадиону предвидели да ће голове за црвено-беле да дају Милош Дегенек, Милан Родић и Милан Павков, међутим направили су грешку код гостујућег тима.

Као стрелца су потписали Зорана Тошића, али он је пре два дана напустио Партизан и наставио каријеру у Кини, тако да неће играти на “вечитом дербију”.

Поменимо и то да је Ден, Британац који нам је донео ову занимљиву фотографију, на свом Твитер налогу написао да је навијач енглеског нижелигаша Олдершота и Црвене звезде. Дакле, он би био задовољан када би се ово “предвиђање” остварило.

(извор/фото: maxbetsport.rs)

Повезане вести

Leave a Comment