Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Арсенал купује на Маракани?

Омладинци Црвене звезде играју најважнији меч сезоне у омладинској Лиги шампиона. Изабраници Славољуба Ђорђевића дочекаће дански Мидтјиланд на стадиону Вождовца, па је то прилика да се „на крову“ окупе многобројни менаџери из најјачих европских клубова.

Долазак на меч, који је заказан 4. марта, најавили су представници Арсенала, како би се на делу уверили у могућности Звездиног тандема. Наиме, голман Андрија Катић и леви бек Урош Благојевић налазе се на мети Тобџија!

Исти скаут великана из Лондона био је на Душановцу и током претходне јесени када је уживо посматрао игру Благојевића против минхенског Бајерна. Није се изјашњавао прецизно, али је присутнима ставио до знања да ће леви бек црвено-белих и даље бити под присмотром.

Голман Андрија Катић је дошао у епицентар јавности после пенал серије у Тираспољу, када су Звездини омладинци елиминисали молдавски Шериф и обезбедили пласман у осмину финала Лиге шампиона.

Катић је већ имао прилику да брани за сениорски тим, било је то у Јагодини. Стандардни је репрезентативац Србије, из Бродарца је стигао на Маракану и већ је прикључен првом тиму, а тренира у друштву Милана Борјана и Зорана Поповића.

Повезане вести

3 comments

Dejo феб 29, 2020 at 23:45

Dokle vise ovo 😡

Reply
dusan феб 28, 2020 at 20:29

super! to jos moze da se proda! bravo, terza! jovic, joveljic, terzic, braca ilic, racic, adzic da se prodaju, da bi sutra imali nekog novog la paru, tomanea, zandera, kanjasa….

Reply
Hadži Dragan NBG феб 29, 2020 at 11:17

Apsolutno si u pravu. Terza lopove, mrš iz Zvezde.

Reply

Leave a Comment