Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатЖенски фудбалНајновијеФудбал

Када је тешко изађеш на терен и победиш…

… уместо најаве предстојећег сусрета црвено-белих „Вучица“.

Последњег дана месеца фебруара терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ биће место одигравања можда и највећег дербија српског женског фудбала. На мегдан црвено-белим „Вучицама“ долази екипа земунске Слоге и као и увек јасно је да ће публика моћи да ужива у интересантној и борбеној утакмици која често има префикс „више од игре“.

Овога пута сам сусрет је имао и своју увертиру. Органи српске кровне фудбалске организације коначно су након пуних пет месеци донели одлуку о (не)правилној регистрације наше фудбалерке Нели Мбапе. Колико год се сви надали да ће пресуда бити другачија, одлука је да се мечеви нашег клуба у шестом, седмом и осмом суперлигашком колу, против Слоге, Земуна и новосадске Војводине региструју службеним резултатима 0:3 у корист Звездиног противника чиме је наш клуб аутоматски изгубио девет бодова које је освојио на терену и тиме је са друге позиције „склизнуо“ на четврту са укупно 19 освојених бодова. О овој теми свакако ће бити много више речи у данима који су пред нама, а свима нама у овом моменту остаје да се само окренемо играчицама и помогнемо им да се издигну из ситуације и остваре нови тријумф.

Све девојке које сутра понесу црвено-бели дрес, од вас очекујемо само максималну борбу, заједништво у свим сегментима игре и ако приступ буде такав победа неће изостати. Не обазирите се на сва актуелна дешавања, играјте за себе и победите за себе. Играјте за стручни штаб и победите за стручни штаб. Играјте за навијаче и победите за навијаче. Све друго је небитно…

… и зато, Саро, Шћепо, Хајди, Николета, Крле, Машо, Њањо, Сашка, Аранђел, Нина, Жиго, Рамо, Нели, Тејка, Манча, Џајка,… и остале навијачи су уз вас и заједно идемо до нових успеха, а портал „мојацрвеназвезда.нет“ и овог пута ће омогућити свима којима је крв црвено-бела, а који не могу сутра да присуствују овом дерби сусрету, да меч прате на нашем YouTube каналу.
Увек уз вас и све за вас!!!

– Супер лига Србије у фудбалу за жене, 13. коло:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Слога Земун
Стадион: Терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“
Датум: Субота, 29. фебруар
Почетак: 18:30 часова
Директан пренос: YouTube канал портала Моја Црвена звезда

Повезане вести

Leave a Comment