Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звезда против Војводине за крај регуларног дела ИХЛ-а

Регуларни део регионалног (ИХЛ) такмичења дошао је до самог краја. Црвена звезда има још један меч испред себе, а онда следи плеј оф.

Ове суботе, наши оклопници угостиће екипу Војводине. Овај меч биће добра припрема за екипу Јовице Руса пред дуеле које наше момке чекају у плеј офу где Звезда жели да одбрани титулу регионалног првака. Наши хокејаши су славили у све три утакмица ове сезоне (5:1, 9:2, 4:2) и за очекивати је да победу остваре и у овом дуелу.

Како год да се заврши меч ове две екипе, београдски црвено-бели ће сезону највероватније завршити на трећем месту и са те позиције ће кренути у одбрану титуле. По свему судећи, као што смо то и раније најавили, противник нашим оклопницима биће екипа Јесеница осим ако се не деси чудо па млади тим Јесеница савлада у последњем колу екипу Славије. У том случају четвртфиналне дуеле црвено-бели би играли против екипе Војводине.

Како год, Звезда у тим сусретима, као и у овом суботњем, слови за фаворита, али у сваки меч мора да се уђе са пуном концентрацијом, знајући да ће противник да учини све како би нашим хокејашима загорчао живот.

Биће ово и лепа прилика да се новопридошлица у Звездине редове, Роман Конков, још боље уигра са остатком екипе јер верујемо да, са искуством које има, може много да допринесе чети Јовице Руса у походу ка новој регионалној титули.

Утакмица између Црвене звезде и Војводине игра се у суботу, у леденој хали Пионир, са почетком од 16 часова и 15 минута, па ето лепе прилике да љубитељи хокеја и Звездини навијачи дођу и подрже наше оклопнике.

У сенци овог сениорског меча, селекција Црвене звезде до 14 година ће у недељу (1. марта) од 15 часова и 50 минута дочекати вршњаке Војводине у леденој хали Пионир.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment