Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоЏудо

Потписан Споразум о сарадњи између Општине Стара Пазова и ЏК Црвена звезда

Џудо клуб Црвена звезда богатији је за још једну секцију. У нашој трофејној џудо породици која броји више од 200 чланова сада вежбају и млади такмичари из Старе Пазове.

Велика заинтересованост најмлађих и родитеља за џудо спорт у Старој Пазови, допринели су и потписивању Споразума о сарадњи између Општине Стара Пазова и нашег клуба. Споразумом је утврђено да је заједнички интерес ЏК Црвена звезда и Општине Стара Пазова, да се кроз развој и унапређење образовно-васпитног рада у области спорта – џудоа, оствари континуитет кроз заједничке активности, у циљуравномерног развијања психо-физичких способности грађана општине Стара Пазова, а првенствено младих у складу са позитивним и најплеменитијимдруштвеним вредностима, унапређивањем фер плеја и спортског понашања.

Потпис за будућу успешну сарадњу у име нашег клуба потписао је Стојан Вујко, председник Управног одбора Џудо клуба Црвена звезда, док је потпис у име Општине Стара Пазова ставио председник Ђорђе Радиновић.

Изузетно смо задовољни јер су млади али и они старији показали велико интересовање за џудо у Старој Пазови. Управо зато је Управни одбор Џудо клуба Црвена звезда донео одлуку о формирању секције нашег клуба у Старој Пазови. Звезда је обезбедила све услове за рад што је резултирало, истакао бих с поносом, да сада на татамију имао 50 нових чланова који су наши најбољи промотери – рекао је Стојан Вујко, председник УО ЏК Црвена звезда.

Џудо клуб Црвена звезда је за секцију у Старој Пазови финансирао и поставио 110 квадратних метара специјалне подлоге за рад џудо секције (пливајући под од полиуретана и дрвета) као и 110 квадратних метара међународно сертификованих струњача. Према потписаном Споразуму Џудо клуб Црвена звезда се обавезује да ће у циљу промоције и популаризације џудо спорта, развоја и побољшања психофизичког стања а посебно у циљу здравствене превенције омладине и одраслих, у периоду који је пре нама, наставити са промоцијом нашег спорта пре свега у школама.

У договору са надлежнима у Општини Стара Пазова и директором Школе за децу са сметњама у развоју „Антон Скала“ у Старој Пазови, размотриће се могућности покретања инклузивног џудоа у овој школи – истакао је Стојан Вујко.

The post Потписан Споразум о сарадњи између Општине Стара Пазова и ЏК Црвена звезда appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment