Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Звездини јуниори убедљиви у другом мечу против Триглава

Јуниори СКХЛ Црвена звезда одиграли су овог викенда двомеч са екипом Триглава у Крању и остварили су половичан успех.

У првом сусрету, који је одигран у суботу, Звезда је добро кренула у меч и повела са 0:1 голом Матеје Поповић. Ипак, домаћин је резултат преокренуо у другој трећини головима Мравље Ломбара и Јелара (2:1). У последњем периоду водила се равноправна игра, а домаћин је на 1:07 пред крај утакмице, када је Звезда играла без голмана у покушају да дођ до изједначења, дошао до трећег поготка преко Јазбеца и било је то коначних 3:1 за Триглав.

У другом сусрету друга песма. Црвено-бели су поново решили прву трећину у своју корист голом Матеје Поповића (0:1), а домаћин долази до изједначења након нешто више од три минуте игре у другом периоду. Стрелац за 1:1 био је Јазбец. Али онда наши оклопници додају гас и постижу три поготка. Прво је Страхиња Вдовић довео Звезду у водство од 1:2, да би на 1:3 повисио изврсни Матеја Поповић. Страхиња Вдовић постиже у овом периоду још један погодак и Звезда је отишла на последњи одмор са три гола предности – 1:4. Наставила је Звезда одлично и у последњем периоду па преко Саве Станковића долази до 1:5. Мравље Ломбар смањеује Звездину предност на 2:5, а судбину домаћина запечатио је Страхиња Вдовића на 1:58 до ктраја (Триглав играо без голмана) за коначних 2:6.

У последњем колу чета Николе Бере гостује екипи Младости у Загребу. У случају победе црвено-бели би могли да заврше или на 6. или на 7. месту што би им у плеј офу за противнике донело или Славију или Блед. У случају пораза, готово сигурно ће црвено-бели ићи на мегдан екипи Јесеница.

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment