Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Бен: „Гол у право време“

Тријумф Црвене звезде над Војводином (2:0) отворио је Бен голом у 18. минуту меча. Најбољи стрелац нашег клуба у Суперлиги Србије био је срећан због још једног поготка, укупно десетог, у домаћем првенству.

– Увек је лепо уписати се у стрелце. Постигао сам гол у право време. Добро смо радили на припремама и отуда ове две победе у низу. То је веома важно за нас. Била је тешка утакмица. Прво полувреме је било веома добро, а друго мало слабије. Морали смо више да их притискамо када су имали лопту. Првих 45 минута је рецепт за наредни меч. Добро је што побеђујемо и када не играмо најбоље што умемо. Верујем да ћемо из утакмице у утакмицу бити све бољи.

Црвена звезда има 13 бодова предности у односу на вечитог ривала, првог пратиоца на табели Суперлиге Србије, али Бен сматра да екипа може више.

– Свесни смо да можемо боље од овог што смо играли данас. Против Чукаричког је било боље и свесни смо тога. Лепо је радити са Станковићем. Деки је тренер који увек хоће најбоље за свој тим и који нас мотивише да дајемо максимум – истакао је Бен.

The post Бен – Гол у право време appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment