Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Одржана Скупштина Црвене звезде

У Медија центру стадиона „Рајко Митић“ данас је одржана редовна пета седница Скупштине ФК Црвене звезде на којој су поднети извештаји за претходну годину и изнети планови за 2020. годину.

На веома посећеној Скупштини, уз присуство 55 од 68 делегата, било је пет тачака дневног реда.  После усвајање записника са претходне Скупштине, извештај о раду је поднео генерални директор Звездан Терзић осврнувши се на све постигнуто у протеклом периоду, поготово на све зацртане циљеве који су постављени.

Председник Надзорног одбора Драган Милошевић изнео је предлоге измена и допуна Статута клуба која је била трећа тачка дневног реда. Председник Фондације Југ Радивојевић поднео извештај о раду и најавио скори долазак купљеног аутобуса за потребе Омладинске школе.

После поднетих извештаја водила се веома констриктивна расправа а све како би се остварили нови зацртани циљеви. Присутнима се обратио и тренер Дејан Станковић који се захвалио на подршци.

The post Одржана Скупштина Црвене звезде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Dejo мар 1, 2020 at 00:01

Ocemo odlazak Terzica i citave uprave Crvene Zvezde jer nisu dostojni da upravljaju Crvenom Zvezdom 😝😡.Sto se tice nove uprave Crvene Zvezde imaju dva resenja:1. Jedno je da bude presednik Crvene Zvezde Jugovic i on da okuplja ljude u tu novu upravu Crvene Zvezde
2. Privatizacija Crvene Zvezde uz ovo da ko kupi Crvenu Zvezdu napravi stadion i svu pratecu infrakstuturu sto se tice trofeja da se prebace u novi stadion i da ne mijenja nikako dres ni grb Crvena Zvezda ps da li je vama skupstino Crvene Zvezde poznato da je imala projekat stadiona novog zove se ,,Zvezdani Grad „

Reply

Leave a Comment