Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiАтлетикаВажноНајновијеОстало

Видојковићу злато и два сребра са дворанског првенстава Србије

Атлетичари АК Црвена звезда на првенству Србије за млађе јуниоре/ке претежно су освајали медаље у спринтерским и препонашким дисциплинама.

У мушкој конкуренцији истакао се Богдан Видојковић, који је златну медаљу на 60 метара препоне освојио са 8.25 секунди, сребрну на 200 метара са 23.29 секунди, док је сребрну у штафети 4×200 метара освојио са Васиљевић Димитријем, Недимовић Вукашином и Мијатовић Милошем у времену 1:35.29.

Надао сам се добрим резултатима, јер сам веровао у свој труд и рад. Конкуренција ми је била подстицај да дам свој максимум. Ови резултати су само додатни мотив да будем још успешнији у летњој сезони – искатао је Богдан.

У дисциплинама 60 метара и 60 метара препоне Звездине атлетичарке освајале су сребрне и бронзане медаље.

Лена Стокић била је другопласирана на 60 метара са 7.94, док је Дрча Вања била две стотинке спорија. Вања је и другог дана такмичења освојила бронзану медаљу на 60 метара препоне са 9.00 секунди, а Лазаревић Ана била је сребрна са 8.94 секунди.

Мићић Јована је у петој серији скочила 5.65 метара и тим скоком својила бронзану медаљу.

Женска штафета 4×400 метара истрчала је 4:16.13 и у саставу Кондић Анђела, Глишић Сања, Петровић Милена и Голубовић Милица била трећепласирана.

The post Видојковићу злато и два сребра са дворанског првенстава Србије appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment