Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Шакота: „Нисмо очекивали овакву завршницу“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота рекао је да није очекивао неизвесну завршницу у полуфиналу Купа Радивоја Кораћа против Мега Бемакса.

– „Гледаоци могу да буду задовољни са узбудљивом утакмицом. Нормално, нисмо очекивали овакву завршницу, нисмо ни потценили противника, али знали смо да ће бити тешко. Мислили смо да је средином првог полувремена одређен део посла који би требало да нам каже како да играмо у наставку, али се то није десило“ – рекао је Шакота на конфренцији за медије.

Тренер црвено-белих чештитао је противнику „на изузетној борбености, лепим потезима”.

– „Били смо искуснији на крају, мирнији када се одлучивало. Одбраном смо успели да окренемо утакмицу. Ово је Куп и да је првенство вероватно бих имао и неке речи критике. Ово је Куп, овде треба победити и све остало је небитно. Било је ту ситуација где смо морали да сналазимо, јер и ми имамо одређене проблеме. Али, на крају, без обзира на начин како је изборена, ми смо успели да победимо.“

Шакота је рекао да је очекивао фаул Меге у последњем нападау и да је имао је спремно решење за то.

– „Зато смо оставили четворицу бекова у игри. С тим да сам очекивао да ће, ако реше да праве фаул, направиће га одмах. Нису то урадили, па смо изашли горе на пик-ен-рол игру. Био је договор да Берон заврши ако му се укаже прилика. Да су преузели, да је Берон остао са високим играчем, имали смо друго решење. То је био продор и избацивања. Зато смо распоредили играче у спејсингу, да могу да шутирају. На крају, није нам одговарао продужетак. То је сигурно. Имали смо добру психологију, то се осетило у тајм-ауту, а све због претходног шута за три поена, на пет разлике, који је одрађен перфектно, са дуплим блоком. То нам је дало оптимизам да можемо да поново да шутнемо. Били је био предвиђен да шутира, у случају да га не преузму”, закључио је Шакота.

Повезане вести

9 comments

Dejo феб 17, 2020 at 01:38

Ocemo mi tvoju ostavku Sakota jer si ti ovo izgubio

Reply
dusan феб 16, 2020 at 23:29

smenite ovog kretena. mi igramo bez trenera

Reply
Igor феб 16, 2020 at 23:22

Nikad do sada nisam pisao ovakve stvari, ali jebem vam mater nesposobnu. 6 razlike imate na 20 sekundi, pizda vam materinu nesposobna. Na kraju izgubite…. Ej ne možete loptu da sačuvate a imate +6.

Reply
dusan феб 16, 2020 at 23:13

covicu, smeni ovog idiota

Reply
dusan феб 16, 2020 at 23:12

SAKOTA KRETENCINO JEDNA! pa da li je moguce da si ovo usrao

Reply
dusan феб 15, 2020 at 23:34

da li ima bilo sta sto si ti ocekivao? odlazi u penziju! j*bo te onaj ko te tu drzi

Reply
Hogar феб 15, 2020 at 23:30

Odlazi

Reply
Србин са Космета феб 15, 2020 at 22:22

Господине Шакота,идите у пензију и шетајте опуштено са унуцима.
Уколико останете,неће имати ко да пише овде,сахранићете нас све својим нерезонским потезима!

Reply
Veteran Sever феб 15, 2020 at 21:52

Ovaj ima podstanara u glavi!

Reply

Leave a Comment