Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Николић: „Првенац је само почетак“

Пет минута је требало Вељку Николићу у утакмици са Чукаричким да постигне првенац у црвено-белом дресу. Везиста рођен 1999. године тврди да ће и будућности настојати да пружа сјајне партије у Црвеној звезди.

– Била је добра утакмица. Драго ми је што сам почео и што ми је Мистер указао поверење да стартујем утакмицу. Ипак, ко год да добије шансу, пружиће свој максимум за црвено-бели дрес и то се уопште не доводи у питање. Срећан сам због гола, а драго ми је и што се Његош уписао у стрелце. Надам се да ћу наставити са оваквим играма и да ћу и будућности успевати да обрадујем звездашку јавност.

Талентовани Николић је данас показао праву луцидност, а могао је у још неколико наврата да асистира или се упише у стрелце. Ипак, свега пет минута било му је довољно да постигне погодак.

– Гол посвећујем мојој сестри и њеној беби. Волим их пуно и првенац „иде“ њима – јасан је био Николић после тријумфа над Чукаричким (2:0).

The post Николић – Првенац је само почетак appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

delija sever феб 16, 2020 at 10:58

Nemojte samo da kada bude krenuo malo slabije da igra da krenete da ga blatite kao što radite sa svim našim igračima u svim klubovima. a Veljku svaka cast samo tako nastavi.

Reply
Србин са Космета феб 15, 2020 at 19:04

Браво Вељко!
Већ си међу најбољима!

Reply
Veteran Sever феб 15, 2020 at 21:51

Zaista, bravo…Prva takmicarska utakmica, a takva zrelost, cvrstina, sigurna i brza lopta… Samo napred, mali i slusaj Dekija….

Reply

Leave a Comment