Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатКонференције за медијеНајновијеФудбал

Станковић: „Очекивао сам овакву Звезду“

Фудбалери Црвене звезде пролећни део сезоне отворили су победом на Бановом брду против екипе Чукаричког. Звезда је од старта изгледала онако како смо се сви надали, па не чуди задовољство које је било присутно након сусрета. Свакако, оно што је све поебно обрадовало је чињеница да су победу донели млади играчи Вељко Николић и Његош Петровић, а мора се истаћи и фантастична партија младог Жељка Гаврића који је добио овације публике у 77. минуту када је напустио игру.

Након сусрета задовољство није крио ни тренер Дејан Станковић који је овим сусретом не само дебитовао на клупи Црвене звезде, већ и уопште на клупи једне сениорске екипе:

– „Пре свега да се захвалим нашим навијачима на сјајној подршци. Честитам Чукаричком на фер и коректној борби. Очекивао сам овакву Звезду, радили смо и спремали смо се на припремама баш да бисмо овако изгледали. Тензија првог кола, није било лако, зато сам презадовољан виђеним. Све су урадили онако како смо тражили, желим да им честитам. Наравно, не може да се игра да се не погреши. Биле су то ситне грешке, пад концентрације. Ако нешто могу да им замерим онда је то што нису затворили на време утакмицу. Имали смо и тај пенал, нисмо га реализовали. Честитам и свом стручном штабу, ово је и њихова победа“ – истакао је Станковић.

Повезане вести

Leave a Comment