Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Петровић: „Гол није био случајност“

Стрелац другог поготка у победи Црвене звезде над Чукаричким (2:0) био је талентовани везиста Његош Петровић. Млади фудбалер је данас одиграо феноменалну утакмицу и показао да су му ударци са дистанце ужа специјалност.

– Хвала навијачима што су дошли у овом броју и што су нам дали сјајну подршку данас. Презадовољан сам утакмицом, јер смо испунили све оно што смо уигравали и договарали на припремама. Надам се да смо Мистеру улепшали деби тиме што смо послушали његов савет да страствено уђемо на терен. Гол је дошао као награда за сав труд и рад. Станковић и Милијаш су ми причали да треба чешће да шутирам са дистанце, послушао сам их и били су у праву. Драго ми је због победе и верујем да ћемо тако наставити и у наредним мечевима.

Његош је сличан гол постигао и на припремној утакмици против Дунајске Стреде, а данас је показао да то није било случајно.

– За тај гол сам рекао да ми је помогао ветар, али сада сам доказао да то није било случајно и да имам добар ударац са дистанце. Оправдао сам гол са припрема и драго ми је због тога.

Петровић је искористио прилику и да честита свом саиграчу Николићу на првенцу у црвено-белом дресу.

– Пре утакмице смо смислили поздрав који ћемо применити у случају да неко од нас двојице постигне погодак. Увежбавали смо и на крају се испоставило да смо га два пута поновили. Веља је одиграо одличан меч, а колико сам срећан због целе екипе, тако сам срећан и због њега – рекао је Петровић.

The post Петровић – Гол није био случајност appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment