Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоСтони тенис

Стонотенисере овог викенда очекује „вечити дерби“ и гостовање у Пожаревцу

Стонотенисере Црвене звезде предстојећег викенда очекује дупли програм, а с`обзиром на чињеницу да ће се овог викенда међусобно састати и екипе зрењанинског Баната и Радничког из Новог Сада, може се лако догодити да црвено-бели већ од недеље остану усамљени на лидерској позицији суперлигашког каравана.

У суботу 15. фебруара црвено-беле очекује „вечити дерби“. У дворану на западној трибини стадиона „Рајко Митић“ долази екипа Партизана која у досадашњем току шампионата не зна за успех. Црно-бели су на 11 претходних мечева забележили исто толико пораза, а у првом делу шампионата наши стонотенисери су као гости славили резултатом 4:1. Поене нашој екипи на том мечу донели су Никола Стругаревић два и Марко Јевтовић и Жељко Машовић по један. Једини поен домаћину донео је Александар Вељковић у дуелу са Жељком Машовићем.

Већ у недељу наши стонотенисери гостују у Пожаревцу истоименој екипи. Пожаревљани на суперлигашкој табели заузимају седму позицију са скором од три победе и осам пораза, а током јесењег дела сезоне Црвена звезда је славила на домаћем терену резултатом 4:2. И овога пута је Никола Стругаревић остварио два тријумфа, Жељко Машовић је донео трећи тријумф, да би коначну победу за укупан тријумф остварио Владимир Радоњић.

Када је у питању женска екипа СТК Црвена звезда, наше девојке су по плану требале да се састану са градским ривалом екипом СТК Спарк на домаћем терену, али је меч одложен због репрезентативних обавеза играчице Спарка. Меч ће због тога бити одигран у уторак 18. фебруара са почетком од 15 часова.

(фото: СТК Црвена звезда)

Повезане вести

Leave a Comment