Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуЕвропска такмичењаКошаркаНајновије

Браун кандидат за најбољег дефанзивца Евролиге!

КК Црвене звезде мтс након 24 одиграних кола заузимају десету позицију на табели Евролиге. Црвено-бели су уписали 10 победа, а по индивидуалном учинку један од најбољих играча екипе је Лорензо Браун. То су вредновали и Звездаши који су га чак три месеца у низу изабрали плејмејкера црвено-белих за најбољег играча.

Сјајне тимске партије Звезде, која се сврстава у ред најбољих одбрана Европе потпуно са правом, сада наилазе и на индивидуална признања. Наиме, Лорензо Браун је у избору Евролиге ушао у узак круг кандидата за најбољег дефанзивца Евролиге.

Такође, Евролига је објавила најбољих 10 закуцавања и блокади за месец јануар. У оба избора своје место су нашли црвено-бели првотимци. Марко Јагодић-Курдижа је заузео девето место у избору најбољих закуцавања, поменути Лорензо Браун шесто. Подсетите се ових вансеријских потеза:

Такође, у одабиру најбољих блокада поново се нашао плејмејкер црвено-белих. Браун је заузео шесту позицију у овом одабиру, а и не чуди када је реч о једном од најбољих дефанзиваца Евролиге:

The post Браун кандидат за најбољег дефанзивца Евролиге! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment