Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаМлађе категоријеНајновијеФудбал

Младеновић: „Ривал по нашој мери“

Драган Младеновић, директор Омладинске школе Црвене звезде, задовољан је жребом осмине финала за омладинску Лигу шампиона и дуелом са Мидтјиландом у Београду.

Шансе су 50/50. И они мисле, као и ми, да су извукли доброг противника. Имамо ту срећу да играмо у Београду. Пратио сам да су Данци прошли Лил на пенале, а играли су и против Интера из Запрешића у квалификацијама. Ми смо одрадили велики део посла, нико није очекивао да ће омладинци доћи до овог нивоа. Први смо српски клуб у овој фази такмичења – каже Младеновић.

Уколико се прође дански представник, у четвртфиналу ће ривал, такође у Београду, бити победник дуела између Ајакса и Атлетико Мадрида и то 17. или 18. марта. Ако дођу до Ниона, у полуфиналу потенцијални ривал може поново да буде и Бајерн.

И то је супер, али ми не размишљамо унапред. Гледамо само Мидтјиланд, спремамо утакмицу за њих, урадићемо припрему као за све ривале. Знамо ко је ривал, све о начину његове игре, знамо и мане и врлине, трудићемо се да их добро скаутирамо у наредном периоду и да спремимо утакмицу на најбољи могући начин. Деци нећемо наметати притисак. Они знају ко су и где им је место, пуни су самопоуздања, верују у себе. Ми смо веровали у њих, а они су са друге стране својим квалитетом, карактером и енергијом дошли до осмине финала – хвали момке директор Омладинске школе.

The post Младеновић: Ривал по нашој мери appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment