Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћа такмичењаКошаркаНајновије

Шакота: „Честитке нама за победу, а њима на борби“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота честитао је играчима Радничког на борби у утакмици Купа Радивоја Кораћа коју су црвено-бели победили и прокоментарисао свој играчки кадар.

После нешто слабијег почетка, играчи Звезде су буквално убацили „у пету“ и добили противника са 40 поена разлике.

– „Оно што је било битно и увек ће бити, када се такмичимо у завршницама јесте да треба показати респект према такмичењу и свим противницима. Током каријере увек покушавам својим играчима да кажем да нема потцењивања. Они су одиграли изванредно, пуни ентузијазма, имали су одличан проценат шута за три поена. Честитике нама за победу, а њима на борби“ – рекао је Шакота.

Расподелио је Шакота минуте на овом сусрету, а најмање је играо понајбољи играч Црвене звезде Лорензо Браун.

– „Браун је вукао повреду зглоба, али јесте делимично и замор. Нама је проблем био Џенкинс, који је имао проблема ових дана. То све кружи и један је велики проблем. Гледали смо да исконтролишемо минутажу, али нам недостају бекови. Шта да радимо, ако смо га поштедели данас, надам се да није неки проблем“ – казао је Шакота.

Искусни стручњак је прокоментарисао прекомандовање Огњена Кузмића у ФМП.

– „Ми већ дужи период имамо 18 играча на тренингу и то је било логично, дуже смо размишљали о неким променама. После несреће која му се десила, у ситуацији је да није био могуће да се потпуно оправи. Ми фактички и не тренирамо, имамо путовање и опоравак. Нисмо видели неке помаке, овде можемо да видимо шта ће да буде за следећу годину, да се на миру припреми за све“ – закључио је Шакота.

Црвена звезда ће се у полуфиналу састати са Мега Бемаксом.

Повезане вести

Leave a Comment