Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеПрипремеФудбал

Црвено-беле дочекују ЖФК Херој у финишу припрема

Десет дана је остало до старта пролећног дела сезоне у Супер лиги Србије у фудбалу за жене. Припреме полако улазе у завршну фазу, а „Вучице“ ће у четвртак 13. фебруара одиграти и трећи припремни сусрет.

Након дуела са комбинованом екипом вршачког ОФК Баната (2:2) и Колубаре из Лазаревца (5:0) црвено-беле ће и у трећем сусрету укрстити копља са екипом која по квалитету не би смела да представља већи проблем. На терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ стиже екипа ЖФК Херој. Екипа из Јајинаца је члан Друге лиге Србије група „Београд“ (трећи ранг такмичења) и након првог дела шампионата заузимају лидерску позицију у конкуренцији Винче и Десетке из Обреновца, па ће самим тим бити и један од кандидата за пласман у виши ранг.

Стручни штаб црвено-белог женског фудбалког колектива у саставу Славиша Чула и Бора Радука имаће прилику да још једном сагледа тренутну форму наше екипе, али и да поради на одређеним техничко-тактичким замислима како би се што боље ушло у генералну пробу пред наставак шампионата која је заказана за недељу 16. фебруара. Тог дана у Београд стиже екипа ЖНК Осијек, а након тог сусрета екипа улази у прву пролећну такмичарску недељу и припреме за дуел са фењерашем из Пожаревца.

– Пријатељска утакмица:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Херој Јајинци
Стадион: Терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“
Датум: Четвртак 13. фебруар
Почетак: 13:30 часова

Повезане вести

3 comments

Zoky феб 12, 2020 at 20:32

Seniorke ŽFK CRVENA ZVEZDA su na međunarodnom turniru Dani mimoze u Herceg Novom …od danas pa u sledećih tri dana…!? Ko će se to pojaviti u pripremnom meču protiv ŽFK Heroj Polet …sutra u Beogradu
…??? Ili je ovo obmana u najavi…???? Obmana ionako preduboko obmanutih žensko-fudbalskih ljubitelja na ovim prostorima…!!??? Očekujem objašnjenje….razjašnjenje…: ko to igra sutra…ili hoće li se uopšte igrati…????

Reply
Vladimir феб 12, 2020 at 20:46

Та тема је веома интересантна.
Звезда се очигледно налази и овде и тамо, али очигледно се не налази нигде.
Има времена, биће речи о свему томе.

Reply
Zoky феб 12, 2020 at 20:52

Auuuu…ovo je nadasve diskutabilan komentar…!!!?? Ali…isključivo sa pripadajućim argumentima…! No,obzirom da mi ništa nije jasno…i ne baratam stanjem ni za start disusije…! Preostaje nam da sačekamo ta vremena… kad će biti reči o svemu tome….! Valjda će nam biti mnogo štošta jasnije…..

Reply

Leave a Comment