Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенска кошаркаКошаркаМлађе категоријеНајновије

„Звездице“ убедљиве у Пироту

Кадетска селекција ККЖ Црвена звезда Комбанк убедљивом победом у Пироту над домаћом екипом Гимназијалца 66-46 (16-6, 18-21, 13-8, 19-11), у оквиру 12.кола, успешно је наставила такмичење у Триглав ЖКЛС.

Након победе јуниорки над Радивој Кораћем у понедељак, данас су славиле кадеткиње, а у петак нас очекује и наставак у сениорској конкуренцији. Тренер Планојевић није могао да рачуна у Пироту на капитена Иву Кецман, која се опоравља од повреде, Дуњу Рунић, Сару Васиљевић и Јовану Спасовски.

И поред бројних изостанака, црвено-беле нису имале пуно проблема да забележе 11.победу на неугодном гостовању. Већ у првом периоду игре стигле су до двоцифрене разлике, коју је домаћа екипа успела да смањи до полувремена.

У наставку, одговорност су преузеле Хелена Ковачевић и Миљана Ћаћић. и предводиле екипу до тријумфа. На крају, Звезда је славила са убедљивих 66-46.

Најефикаснији је био поменути тандем – Ћаћић са 16 поена и Ковачевић са дабл-дабл остварењем, 15 поена уз 15 скокова. Двоцифрена је била и Дуња Зечевић са 10 поена.

У наредном колу, у недељу, Звезда дочекује екипу Параћина.

ККЖ Црвена звезда Комбанк: Марковић, Улемек 8 (3ск 1блк), Ивановић 1 (3ск 2укл), Јанковић, Зечевић 10 (7ск 2блк), Матић 4 (7ск 4ас 2укл), Авлијаш 6 (2ск 3укл), Ковачевић 15 (15ск 5ас 6укл), Вуловић 6 (7ск), Ћаћић 16 (8ск). Тренер: Немања Планојевић

The post „Звездице“ убедљиве у Пироту appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment