Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Бабић: „Добар фудбал и страст најбоља позивница навијачима“

Срђан Бабић је на зимским припремама сјајно радио, показао је висок ниво форме и најозбиљније се наметнуо новом шефу струке Дејану Станковићу. Звездин штопер уверава да ће екипа на пролеће, а већ од меча са Чукаричким, показати класу и наставити победносну серију.

Очекивања су највиша, циљеви су у Црвеној звезди увек постављени на максимуму – да освојимо првенство, узмемо дуплу круну. Даћемо све од себе као и сваки пут да испунимо циљеве. Ми крећемо од нуле, за нас не постоји 11 бодова предности, свака утакмица мора да се добије. Нама је најважнији сваки први сусрет, он је за нас финале и идемо редом. Нама је фокус само Чукарички – тврди Срђан Бабић.

Квалитет игре током припрема је растао из меча у меч, резултати су на крају дошли сами по себи.

– Тежимо да наставимо тренд добрих игара са припрема и у првенству. Добра игра је најбоља позивница навијачима да дођу на стадион Чукаричког, да нас подрже, а ми ћемо на терену све урадити да их обрадујемо победом. Сваки тренер има своје захтеве, Дејан Станковић је унео много новитета. Мислим да све то за сада добро функционише и да ће временом све боље и боље изгледати.

Некадашњи омладински првак света са Новог Зеланда посебно је нагласио енергију коју је нови тренер донео и врло брзо усадио екипи.

– Од првог дана је донео тај победнички менталитет кроз невероватну енергију коју поседује. Донео је неку нову страст за победом, зна шта је Црвена звезда, одрастао је у клубу. Неко ко није одрастао овде и ко није дужи период у клубу тешко да може да схвати величину и одговорност коју носи Звезда. Станковић то зна, фудбал је игра у којој страст игра важну улогу и то нам свакоднсвно преноси.

Конкуренција у тиму је изузетна на свакој позицији, Бабић наглашава да је она доноси само корист Црвеној звезди.

Буквално свих 24 фудбалера су у конкуренцији за стартну поставу, на сваком месту имамо по двојицу-тројицу сјајних појединаца. Код нас је конкуренција здрава, она из сваког од нас извлачи најбоље, тера нас да будемо бољи, да се боримо за место у екипи. Ми јесмо сви конкуренти за тим али смо пре свега породица, добри пријатељи. На тренеру Станковићу је да изабере најбољу поставу за меч, а на нама да у сваком моменту дамо 100 одсто за успех. И верујем да ћемо испунити циљеве, да ће и навијачи уживати са нама и радовати се трофејима – наглашава Бабић.

The post Бабић: Добар фудбал и страст најбоља позивница навијачима appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment