Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновије

Кузмић и Човић у ФМП-у

Како преносе поједини медији КК Црвена звезда мтс одлучила се на резове у играчком кадру. Да ли је разлог томе јучерашња катастрофална представа нашег клуба у Бару, или се иза ове одлуке крије нешто друге, остаје нам да сачекамо званично саопштење са Малог Калемегдана.

Кошаркаши Црвене звезде Филип Човић и Огњен Кузмић провешће остатак сезоне у ФМП-у,

Двојица кошаркаша ће свој деби у дресу нове екипе имати већ предстојећег викенда у Купу Радивоја Кораћа који се одржава у Нишу.

Након што је неко време био ван строја, због, како је наведено, повреде, Филип Човић је прекомандован у ФМП, а своју форму ће тамо потражити и Кузмић, који је стигао као велико појачање летос.

Међутим, није успео да се устали у тиму Црвене звезде, ни под палицом тренера Драгана Шакоте.

Почели су прве промене у екипи са Малог Калемегдана након јучерашњег неуспеха у Бару, а ни у Евролиги претходне недеље није било ништа другачије с обзиром на то да је претрпљен пораз од Химкија.

Повезане вести

5 comments

Delija do Bola феб 12, 2020 at 00:22

A što i Šakota nije otišao u FMP..?

Reply
ds Banja Luka феб 11, 2020 at 15:16

Šta Gist I Šakota dalje traže u klubuuu aloooo ima li ko normalan da zaustavi ovaj strmoglav.???????..Ovaj potez je bacanje prašine u oči nama koji istinski i iskreno volimo ovaj klub. Faje je donosio puno toga i nije mi jasno sto je sklonjen, a ova navarena ne zainteresovana budaletina Gist ostavljen….Gospodine Čoviću molim Vas da prestanete pišati po nama i da na vrijedjate intelg.

Reply
Србин са Космета феб 11, 2020 at 15:03

Стартни центар,бивши репрезентативац,је на жалост далеко од праве форме и ово је одлично за њега.Не сме да схвати као корак уназад,напротив.
Филип ће бити једна од ударних игала ФМП-а,познато му је све.
Могао је и Гист са њима,односно пре њих јер је невероватно како лоше игра!
Шакоту послати као саветника у ФМП,а довести Радоњу,иначе…

Reply
OKNARB феб 11, 2020 at 13:33

значи одлучили су да ништа не освојимо ове сезоне.Нажалост ће гробари освојити све трофеје,а ми ће мо идуће сезоне готово имати нови тим

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 11, 2020 at 13:13

sa njima poslati davidovca,dobrica i simanica.a sve ostale oterati ..samo je igrac Beron..ostalo su tarabe

Reply

Leave a Comment