Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Ван Ла Пара на позајмици у Казахстану?

Дошао је као највеће појачање, а показало се да је највеће разочарање. Неко ко је играо Премијер лигу ни у Суперлиги Србије није могао да покаже да заслужује Звездин дрес. Наравно, о Раџиву Ван Ла Пари је реч…

После првог дела зимских припрема тренер Дејан Станковић је прецртао Холанђанина. Међутим, изгледа да је пронађено решење – Ван ла Пара биће позајмљен Астани или Тоболу. Како год било, изгледа да је Казахстан ново одредиште овог бившег члана Хадерсфилда.

Оба клуба желе Ван ла Пару на позајмицу до децембра ове године. То ће, донекле, да растерети клупску касу. Астана је спремна да за плату Ла Паре издвојиа 400.000, а Тобол 300.000 евра. Остатак до 600.000 евра би плаћала Звезда.

(извор: maxbetsport.rs)

Повезане вести

3 comments

delije sever феб 12, 2020 at 23:14

Ja stvarano nemogu da verujem za tolike promašaje u prelaznom roku otkad su Terza i Mrkela na funkcijama.Svaka čast za titule,Ligu evrope i Dve lige šampiona ali bre mnogo bačenih para u strana pojačanja…Setite se samo kakvi su naslovi po novinama bili kad su najavljena ti silni igrači…Kafu,Žander,La Parla,Kanjas,Tomane i koliko je para bačeno za njihove plate.Zapitajte se malo ako se nastavi ovaj trend sa pogrešnim procenama.A oni jedno veliko nista.

Reply
marko феб 11, 2020 at 21:35

Sta uradi Mrkela letos sa pojacanjima , toliko promasaja , toliko bacenih para a niko da odgovara .Sta se ovo desava ?

Reply
dusan феб 11, 2020 at 15:45

ovo je nadrealno. ko je doveo ovog coveka? o cemu se radi vise?

Reply

Leave a Comment