Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Тмуран викенд за млађе селекције и ветеране Црвене звезде

Од млађих селекција хокејашког клуба Црвена звезда, овог викенда су наступали старији почетници и јуниори, док су ветерани одиграли свој меч против Војводине.

Јуниори су у четвртак и петак одиграли своје утакмице против екипе Јесеница у Београду и нажалост, обе су изгубили. Јесеничани су потврдили да су тренутно боља екипа иако су наш оклопници пружили достојан отпор.

У првом сусрету гости су славили 2:4 а стрелац оба гола за наше оклопнике био је Страхиња Вдовић. У другом сусрету Јесенице су славиле са 2:5, а голове за црвено-беле постигли су Матија Динић и Џорџ Таракан.

Нажалост, због болести и недовољног броја играча, наша екипа морала је да откаже двомеч са Славијом у Љубљани, а који је требао да се одигра данас и сутра (недеља и понедељак).

Старији почетници (У12) су отпутовали у Загреб на регионални турнир као једини представници Србије (пласман изборен пред крај претходне године), али иако су наступили комплетни због недостатка тренинга (деца имала вирусе) нису отишли на тај турнир потпуно спремни. Првог дана црвено-бели су изгубили све три утакмице и то од Младости 2:6, Олимпије 2:6 и Триглава 3:6. У недељу су наши млади хокејаши играли за пласман од 5. до 8. места и у првом сусрету против Медвешчака су изгубили са 0:3, док су у борби за 7. место победили екипу Младости са 2:1.

Ветерани Црвене звезде нису успели да се реванширају екипи Војводине. Гости су у сусрету који се одиграо у суботу увече, у леденој хали Пионир, заслужено славили са 4:1. Једини стрелац за нашу екипу био је Роберт Шишић.

Ветерани СКХЛ Црвена звезда

(извор/фото: czbg.net)

Повезане вести

Leave a Comment