Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЖенски фудбалНајновијеПрипремеФудбал

„Вучице“ дочекују Колубару у наставку припрема

Претходног викенда црвено-беле фудбалерке одиграле су прву утакмицу у оквиру припрема за пролећни део сезоне. На терену са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“ играчице тренера Славише Чуле ремизирале су са комбинованим саставом ОФК Баната из Вршца резултатом 2:2, а у недељу 9. фебруара следи нова провера. „Вучице“ дочекују екипу лазаревачке Колубаре.

ЖФК Колубара у јесењем делу сезоне пружила је запажене резултате у оквиру Прве лиге Србије (други ранг такмичења) остваривши скор од осам победа и једног ремија и у наставку сезоне следи им велика борба са екипом ТСЦ-а из Кањиже око пласмана у елитни ранг српског женског фудбала.

Стручном штабу црвено-белог колектива предстојећи сусрет биће одлична прилика да виде где се екипа тренутно налази и на шта треба обратити посебну пажњу током последњих 14 дана припрема, а истовремено видети како су се у рад уклопиле девојке које су недавно постале чланце црвено-беле фамилије Анђела Поповић, Александра Бајић и Јована Агбаба. Такође, треба напоменути да ће „Вучице“ до 22. фебруара и првог пролећног првенственог сусрета против ЖФК Пожаревца одиграти још један припремни сусрет. Наредне недеље 16. фебрара Црвена звезда ће на свом терену, сада већ традиционално, угостити најтрофејнији клуб Хрватске и актуелног јесењег шампиона ове земље екипу ЖНК Осијек.

– Пријатељска фудбалска утакмица:
ЖФК Црвена звезда – ЖФК Колубара Лазаревац
Стадион: Терен са вештачком травом стадиона „Рајко Митић“
Датум: Недеља, 6. фебруар
Почетак: 13 часова

Повезане вести

Leave a Comment