Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеТрансфериФудбалФутсал

Јаков Вулић у Црвеној звезди

Зимска пауза за српске футсалере је завршена. Само пар дана након великог успеха српске футсал репрезентације која је на квалификационом турниру за Светско првенство у Литванији изборила бараж дуеле са селекцијом Финске, наставиће се и Прва футсал лига Србије у којој су футсалери Црвене звезде након првог дела шампионата убедљиво први и са правом претендују на шампионски ловор у првој години постојања клуба.

И поред стопроцентног учинка и чињенице да је трофеј на дохват руке, руководство КМФ Црвена звезда не препушта ништа случају и већ сада ствара екипу која ће наредног лета да искуси и борбе на међународној сцени. Тим поводом ростер нашег футсал клуба недавно је додатно ојачан. Члан КМФ Црвена звезда постао је Јаков Вулић.

Вулић игра на позицији голмана и стандардни је члан футсал репрезентације Србије. Популарни „Јаџа“ рођен је 10. марта 1992. године у Београду, а током каријере наступао је за фудбалске клубове Дунав из Старе Пазове и новобеоградски Раднички, а у КМФ Црвена звезда долази из екипе КМФ Нова Пазова у којој је у претходне две и по године оставио дубок траг.

Поводом преласка у редове црвено-белих Јаков Вули Јаџа је за портал „futsalbalkan.com“ изјавио:

– „Дуго се шушкало око мог преласка у Црвену Звезду, напокон смо се договорили на обострано задовољство. Долазим у клуб са највећим именом у нашем региону. Као клинац сам маштао да обучем Звездин дрес и да истрчим на травнату подлога. Међутим нема травнате подлоге али паркет ни мало неце умањити жељу да дам свој максимум у борби где ћемо напасти два трофеја. Потрудићу се да помогнем Црвеној Звезди, а у томе ће ми сигурно помоћи и нови-стари саиграчи. Са многима сам већ делио свлачионицу, што кроз остале клубове што кроз репрезентацију.
За крај, захвалио бих се бившем клубу на двоипогодишњој сарадњи, одакле ћу носити лепе успомене. Жао ми је што напуштам пријатеље Живића, Шоша, Тепавчевића и остале и желим им успешну борбу у преосталом делу такмичења.“

Повезане вести

Leave a Comment