Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноИнтервјуиНајновијеФудбал

Јованчић: „Играћемо на високом нивоу“

Душан Јованчић је на припремама у Турској, посебно у утакмицама против Лудогореца и Дунајске Стреде приказао сјајну игру и најавио повратак у стару добру форму.

 

– Имали смо напорне припреме, почевши још од Кипра где је био тај најтежи део. У Турској је такође било много тренинга, утакмица али све је то морало да се прође како бисмо дочекали првенство како треба. Достигли смо добар физички ниво, тактички на још много начина, тако да верујем и надам се да ће све то изаћи на добро – каже Јованчић.

Променили су се захтеви у игри, они су усвајани у ходу.

– Кад дође нови тренер, нови стручни штаб увек има неке своје идеје и захтеве. Логично је да се промени доста тога. Мислим да смо Станковићеве замисли у добрј мери успели да спроведемо у дело. Међутим, кратко смо заједно, има ту још много посла.

Од момента кад се опоравио од грипа трећег дана боравка у хотел „Регнум“, Јованчић је приказао висок ниво игре и некако се наметнуо као први избор у везном реду.

– Много играча везног реда је у доброј форми, многе утакмице смо добро играли и ја и већи део саиграча. Надам се само да ћемо ући у форму сви заједно па и ја. Конкуренција је велика, имамо квалитетне изборе и онда један другог терамо да будемо у што бољој форми. Надам се да ћемо и ја и екипа играти на једном високом нивоу у шампионату.

После кратког одмора, од сутра се сви у Црвеној звезди окрећу припремама за меч против Чукаричког.

– Ужелели смо се фудбала, наших навијача и верујем да и они једва чекају да нас виде на делу на Бановом Брду. Ми ћемо се потрудити да им добрим играма и победама вратимо за сву љубав и подршку. И надам се да ћемо се у мају радовати дуплој круни – очекује Душан.

Повезане вести

Leave a Comment