Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Васиљевић иде на шестомесечну позајмицу у Радник

Претходног лета из сурдуличког Радника на стадион „Рајко Митић“ стигао је двадесеттрогодишњи голман Никола Васиљевић. Рођени Нишлија фудбалом је почео да се бави у екипи Радничког, а професионалну каријеру градио је у ужичкој Слободи, екипи Радничког из родног града и већ поменутом Раднику из Сурдулице.

По доласку у Београд, Васиљевић у конкуренцији неприкосновеног Милана Борјана и искусног Зорана Поповића није имао прилике да током претходних шест месеци забележи нити један званичан наступ на голу наше екипе. С`обзиром да су у стручном штабу проценили да су младом голману наопходне утакмице, одлучено је да буде прослеђен на позајмицу па да се наредног лета поново врати на наш највећи стадион јер је већ известан одлазак Поповића у бугарски Левски из Софије 1. јула 2020. године.

Никола Васиљевић који је током ере Младена Крстајића на клупи националне селекције Србије био и позиван у репрезентацију, наредних шест месеци провешће у екипи Радника из Сурдулице уз очекивање на ће се на лето на велика врата вратити на Маракану.

Повезане вести

Leave a Comment