Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

ЗВЕЗДА ТВ – Пекам навија за Звезду

У новој епизоди серијала Звезда ТВ погледајте како је изгледала посета Џона Чалиса – Бојсија, легендарног глумца серије “Мућке”, стадиону „Рајко Митић“.

Легендарни глумац и један од главних ликова серије “Мућке” посећивао је Београд у прошлости, али овог пута његова посета нашој престоници није могла да се заврши без обиласка стадиона “Рајко Митић”. Популарни Бојси обишао је наш музеј у коме је са великом пажњом и дивљењем успесима које је Црвена звезда постигла, саслушао причу нашег кустоса. Посебно одушевљење изазвали су трофеји које је наш клуб освојио 1991. године.

Уживао је Џон Чалис, лик за кога су у серији биле везане многе догодовштине из Пекама, у причи али и погледу на трибине нашег стадиона и са нескривеним симпатијама говорио о енергији коју је осетио када је крочио на Маракану. Како је изгледала посета глумца препознатљивог смеха, који је истакао да ће се сигурно вратити у Београд како би уживо присуствовао некој од утакмица нашег клуба, можете погледати у новој епизоди серијала Звезда ТВ.

The post ЗВЕЗДА ТВ – Пекам навија за Звезду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment