Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Затезање свих линија тима пред најјачу проверу

Сутрашња утакмица против Лудогореца од 15 часова по српском времену, уз директан тв пренос, за фудбалере Црвене звезде је најјачи тест до сада у припремном периоду. Комплетан вечерњи тренинг био је посвећен техничко-тактичкој припреми за тај меч.

Тренер Дејан Станковић веома темељно се припрема за сваки тренинг, пази на сваки детаљ. Сходно томе, целокупно време од завршетка поподневног одмора прошло је у припреми сутрашње утакмице против вишеструког првака Бугарске. Састанак, па техничко-тактичка припрема кроз веома интензиван рад, сиже је поподневног тренинга.

Станковић је као и обично објаснио све захтеве меча, затим је кондициони тренер загрејао играче које је чекао ситуациони тренинг на скраћеном и целом терену а све у функцији затезања свих линија тима пред сутрашњу најјачу проверу на припремама. Шеф струке је захтевао јак ритам, агресивност, концентрацију и наравно сва потребна просторна померања која његова игра захтева.

Било је добрих акција, брзих реакција и голова, али и чврсте игре у одбрани. Стручни штаб давао је правовремене инструкције, радио током игре и потребне корекције које су играчи усвајали. Црвена звезда је спремна за сутрашњи дуел са старим знанцем из Бугарске који се од 15 часова по српском, а 17 по локалном времену игра на терену СЦ „Регнум“ и то уз директан телевизијски пренос на Звезда ТВ, званичном Јутјуб каналу клуба и Арениспорт.

The post Затезање свих линија тима пред најјачу проверу appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment