Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЗвездаши широм светаНајновијеТрансфериФудбал

Јовељић у Андерлехту

Претходног лета, можда и неочекивано млади нападач Црвене звезде Дејан Јовељић напустио је стадион „Рајко Митић“ и понео дрес немачког Ајнтрахта из Франкфурта у који је доведен као замена такође некадашњем нападачу Црвене звезде Луки Јовићу који је након „сезоне из бајке“ напустио Франкфурт и постао члан великог Реала из Мадруда. Међутим, у новој средини Јовељић се баш и није наиграо фудбала. Одиграо је свега четири сусрета, па је било за очекивати да ове зиме промени средину.

У наредних шест месеци Јовељић ће наступати за белгијског великана екипи Андерлехта из Брисела. На крају сезоне он ће се сигурно вратити у Немачку јер руководство Ајнтрахта у њему види нападача који ће у будућности бити вођа навале немачке екипе.

Андерлехт ове сезоне игра веома слабо. Тренутно заузимају девету позицију са 30 освојених бодова након 23 одиграна сусрета и за водећим Брижом заостају чак 24 бода. Тренер Френки Веркаутерен покушаће са Јовељићем нешто да промени, а задовољство због посла је обострано јер ће и српски шпиц добити минуте на терену који му сигурно недостају.

Повезане вести

Leave a Comment