Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноВатерполоНајновијеТрансфери

Из Партизана у Звезду. Филип Радојевић Бањицу заменио дорћолским базеном

Након репрезентативне паузе током које су све очи љубитеља ватерпола биле усмерене на недавно завршено Европско првенство, интересовање јавности поново се враћа на клупска дешавања, а у првом плану је наставак такмичења у оквиру регионалне А1 лиге. Данас (петак 31. јануар) ватерполисти Црвене звезде дочекаће у оквиру 9. кола екипу сплитског Јадрана.

Истовремено, овај сусрет биће прилика да се Звездашкој јавности представи и нови члан екипе тренера Игора Милановића. Најновије појачање нашег ватерполо клуба је Филип Радојевић који је пристигао из редова вечитог ривала Партизана. Радојевић је рођен 2. новембра 1997. године и претходних пет и по сезона био је члан Ватерполо клуба Партизан. Услед добро познате ситуације у овом клубу, комшије су се одрекле неколицине првотимаца, а леворуки ватерполиста је одлучио да каријеру настави на дорћолском базену под командном палицом некада најбољег ватерполисте света Игора Милановића.

Истовремено, Ватерполо клуб Црвена звезда је напустио црногорски интернационалац Данило Аџић који каријеру наставља у редовима Приморца из Котора. Аџић је у актуелној сезони одиграо седам мечева за црвено-беле у оквиру А1 лиге и био стрелац два поготка.

Повезане вести

Leave a Comment